Knowledge Center во соработка со Центарот за Развој на Југозападниот плански регион во организира три сета на петдневни обуки за развој на капацитетите за претприемништво на жените во три микро региони Струга (Струга, Дебрца, Вевчани и Охрид), Кичево (Кичево, Пласница и Македонски Брод) и Дебар (Дебар и Центар Жупа) за групи составени од по 20 учеснички. 

 

симни pdf >>