Со големо познавање и искуство, нашите сертифицирани Проект Менаџери се специјализирани во развивање, водење и управување проекти. Дозволете да ви помогнеме да ја реализирате вашата нова проектна идеја.

Ние Ви нудиме наменски услуги во:

1. Стратешко развивање на проекти - развој на проектни концепти, идентификација на потенцијални проектни партнери и најсоодветни билатерални и мултиратерални донатори или кредитори;

2. Тренинзи (организациски и индивидуални);

3. Обезбедуваме Канцеларија за Проектен Менаџмент (Project Management Office – PMO) или Сертифициран Проект Менаџер да управува со имплементацијата на вашиот проект.

Koнтактирајте не на  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за нашите услуги во областа на Проектен менаџмент.