Ви нудиме услуги од областа на истражување кои покриваат пазари, индустрии, конкуренти и организациски капацитети. Дозволете нашето познавање во истражувачките методологии да ви помогне да донесете одлука.

Во И-Лаб работиме на развивање и комерцијализација на иновации. Ви помагаме да ја предизвикате статус-кво состојбата: Како до одлични идеи? Како да ги потврдите и унапредите? Како да стигнат до вистинските луѓе?

Дали сте менаџер, претприемач или студент кој сака да ги подобри своите бизнис, иновациски и вештини во претприемништво? Тогаш, BizTech Академијата е вистинското решение за вас. Погледнете ја нашата понуда.

Со големо познавање и искуство, нашите сертифицирани Проект Менаџери се специјализирани во развивање, водење и управување проекти. Дозволете да ви помогнеме да ја реализирате вашата нова проектна идеја.